Галина Георгиева се ангажира с нова транспортна схема пред жители на Ушинци и Дряновец

Кандидатът за кмет на община Разград Галина Георгиева и кандидати за общински съветници днес проведоха две срещи в населени места, където представиха програмата за управление на ПП ГЕРБ в Разград и селата и приоритетите в нея.

В село Ушинци хората се интересуваха най-вече от кандидатстване по проекти, тъй като в селото от три години нищо градивно не се е случило. Предложенията им, освен за ремонт на кметството и такъв на улиците, които спешно се нуждаят от асфалтиране, бяха да се въведат някакви ограничителни мерки по главния път, който е част от републиканската пътна мрежа, тъй като тежкотоварни автомобили и чуждестранни МПС влизат с голяма скорост в селото и да се пресича дори на пешеходна пътека е много рисковано.  Те се интересуваха и как може да се регистрира законен кооперативен пазар в селото. Друг проблем, който посочиха жителите на Ушинци бе селското дере и гробищата, които имат нужда от почистване.

Регистрираната престъпност – 0, отчете кметът на Дряновец Атанас Атанасов, за срещата с него интересът бе много голям. На предстоящите местни избори на 29 октомври той отново се кандидатира за кмет от ПП ГЕРБ с номер 7 в изборната бюлетина. Кандидатът за кмет на община Разград Галина Георгиева представи програмата си и се ангажира с нова транспортна схема, тъй като достъпа до селата наистина е крайно ограничен.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Hits: 24

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.