Второ издание на отборното състезание по програмиране “Лудогорие хак”

Второто издание на отборното състезание по програмиране “Лудогорие хак” ще се проведе от 19 до 21 април, съобщиха организаторите.

Наградният фонд е  2250 лв., а за участие няма възрастово ограничение – ученици, студенти и възрастни. Нужен е екип от двама души. Има възможност и за самостоятелна регистрация, като регистриралият се впоследствие се разпределя в екип на място. Участниците ще научат задачата в петък от 18:00 часа и ще имат време за работа до неделя на обяд, след което ще представят решенията си пред жури.

Най-добрите три отбора ще получат парични награди. Интересно е, че два от печелившите отбори в миналогодишното състезание бяха съставени от ученици, припомнят организаторите.

Журито е съставено от професионалисти с дългогодишен опит в технологичната сфера, включително и собственици на софтуерни компании.

Организаторите от Дигитално общество Разград и Дигитално общество Търговище приветстват всички с интерес към технологиите да се включат. Записването става на сайта https://hack.ludogoriesoft.com.

Спонсори на събитието на софтуерните компании Generic Soft и Ludogorie soft.

През миналата година представители на Дигитално общество проведоха безплатен курс по програмиране за ученици и възрастни.

/e-Razgrad/

Hits: 101

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.