Вандали съсипаха част от цветната украса на Разград

Няколко дни след обновяването на цветната украса на моста до Български пощи (моста с лъвчетата) в Разград вандали посегнаха на саксиите с цветя, поставени по парапетите на моста, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация.

Служители на „Паркстрой“ установиха това тази сутрин при обичайната с обиколка за поливане на цветята. Всичките 12 саксии с цветя са извадени от металните стойки, останките от няколко от тях се виждат в коритото на река Бели Лом.

Щетите за общинското предприятие са на стойност 2300 лв. За инцидента е подаден сигнал в МВР – Разград.

За пореден път Община Разград апелира към гражданите да са бдителни и отговорни към общинското имущество, което се изгражда и поддържа за ползване от всички жители и гости на града.

/e-Razgrad/

Hits: 0

One Reply to “Вандали съсипаха част от цветната украса на Разград”

  1. Всеки обществено-политически строй си върви с предимствата и недостатъците. Тези зачестили погроми на обществена собственост от т.н. вандали, хулигани, гамени, хайти, лумпени и т.н. в Разград и областта са от “жилото” на демокрацията. Известна е старата мъдрост, че човек, който няма страх от Бог от него може да се очаква всичко. Затова нарушителите на законите трябва да се възпитават в уважение и внушителен респект от репресивните органи на държавата. Също когато бъдат установени освен наложеното наказание да заплащат и сторените от тях щети.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.