Пързалка тръгва – днес за деца, от 1 януари – за всички /обновена/

ЩЕ Е ОТВОРЕНА ВСЕКИ ДЕН ОТ 10.00 ДО 22.00 ч.

Броени часове остават от отварянето на ледената пързалка в центъра на Разград за любителите на зимните кънки. В момента вървят довършителни работи по подготовката на леденото поле с размери 22,5х15 м да приеме първите смелчаци да усетят тръпката от пързалянето.

Официалният старт на работата на пързалката е от 13,00 ч. на 1 януари 2022 г., събота, но при интерес още днес, 31 декември, след 14,00 ч. ще бъдат допуснати деца за пробно пързаляне.

Пързалката ще е с работно време от 10,00 до 22,00 ч. всеки ден в продължение на 2 месеца. Осигурено е допълнително осветление от два 400-ватови прожектора, а през нощта съоръжението ще се охранява. Има възможност за поставяне на рекламни винили с представяне на разградски фирми.  Това съобщиха официално от пресцентъра на общинската администрация.

Припомняме, че ледената пързалка на площада пред Общинския културен център е подарък от Общината за разградчани и гостите на града. Входът за всички – и деца, и възрастни – ще е напълно безплатен, безплатни ще са и кънките с номера от 27 до 47. Всяка сесия ще е по 30 минути, като на леда едновременно ще бъдат пускани до 20 човека. Инструктор ще напътства посетителите на ледената пързалка как да я използват, ще съдейства и общински служител, също обучен предварително.

Община Разград призовава посетителите на ледената пързалка да я използват внимателно и да се съобразяват с указанията от инструкторите, за да е безопасно за тях и околните ползването на пързалката, да е удоволствие и приятно занимание в свободното време.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.