Безплатен достъп за учители до иновативната образователна платформа iZZI

До края на учебната 2023/2024 година всички преподаватели в България ще имат възможността да се възползват безплатно от наличните ресурси в модерната и иновативна образователна среда iZZI, съобщиха от издателство Клет България. Единственото условие за достъп е да се регистрират в www.id.klett.bg
В iZZI могат да бъдат открити повече от 50 000 различни електронни ресурси, които подпомагат образователния процес на учениците от 1. до 12. клас включително. Налични са над 130 учебници по всички предмети, както и над 30 000 допълнителни задачи, игри и симулации. Безплатен достъп е осигурен и до двата инструмента в платформата iZZI ТЕСТ за прогимназиален и гимназиален етап и iZZI ЗНАЙКО за начален етап. В създаването, обогатяването и практическата приложимост на инструментите съдействаха учители от цялата страна.
“Наша основна цел е да бъдем максимално полезни на учителите, да сме техен партньор в тази толкова трудна и отговорна професия. Предоставяйки безплатен достъп до iZZI, вярваме, че ще им дадем възможността да се докоснат до един необятен свят от допълнителни учебни ресурси, който непрестанно надграждаме и подобряваме”, коментира Владимир Колев, управител на издателството.
Интерактивните материали имат за цел да улеснят ежедневната работа на учителите и спомагането за по-бързото и лесно усвояване на знания от учениците. Платформата има проверено и безопасно достъпно съдържание, което допълва одобрените от Министерство на образованието и науката печатни учебници, както и удобен интерфейс с множество възможности за създаване на виртуални класове при невъзможност за присъствено обучение. Използвайки iZZI, преподавателите имат удобството да проследяват прогреса на своите ученици и да имат достъп до проверено, актуално и безопасно достъпно образователно съдържание.

Повече информация за иновативната платформа и възможността за безплатен достъп могат да бъдат открити тук.

/e-Razgrad/

Hits: 6

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.