Антоанета ЦОНЕВА: В сряда ще обявим нашите кандидати за кметове

„Подготовката за предстоящите избори в „Продължаваме промяната – Демократична България“, върви с пълна сила.

В сряда ще обявим нашите кандидати за кметове и общински съветници“, каза днес пред журналисти Антоанета Цонева, народен представител от Разград в коалицията.
Тя припомни, че решението на централно ниво е навсякъде в страната да има общо участие с един кандидат и Разградска област няма да прави изключение.
По отношение на втория зам.-областен управител Антоанета Цонева заяви, че в момента върви обществено обсъждане за промяна на правилника на областните администрации. То ще приключи на 13 септември. Решението кой да е той, ще се вземе след това.
Проблема с мръсния въздух в Разград Антоанета Цонева коментира така: „Следя го и непрекъснато ми е на радара. След извънредната сесия на ОбС – Разград с участието на участието на министъра на околната среда и водите и неговия екип, подходът към проблема тук е драматично променен. Комплексните проверки и ежедневният контрол върху евентуалните замърсители води до това, че в дните от това посещение досега обстановката тук е доста по-различна.
Този натиск върху замърсителите няма да спре. И аз очаквам резултатите от последните проби. Ангажирани са всички институции, които имат отношение по темата – От РИОСВ до ресорните зам.-министри. За да се ограничи и спре окончателно замърсяването на въздуха.

Антоанета Цонева организира поредния приемен ден в Разград. На срещите присъства и председателят на политическа партия „Да, България“ в Разград и общински съветник от коалиция „Демократична България“ Огнян Обрешков.
/e-Razgrad/

Hits: 63

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.