Ансамбъл „Българе” и приятели показаха на разградчани „Как ще НИ стигнат американците”

Христо Димитров спази обещанието си да не пропуска година да гостува на Разград и снощи ансамбъл „Българе“отново беше в столицата на Лудогорието.

Този път класните артисти, заедно с приятели, предложиха на препълнилата салона на Общинския културен център публика новия си спектакъл – околосветско пътешествие и завладяваща феерия от емблематичните музика и танци на много страни. До Америка и обратно, за да стане ясно защо не могат да ни стигнат американците.
Певци, музиканти и танцьори ни пренесоха в Турция, Гърция, Италия, Франция, Англия, САЩ, Латинска Америка и Русия. За да се върнем отново на земята българска и след полета над Родопа планина, да попаднем във вихъра на уникалните и неповторими неравноделни музикални размери в българския фолклор и вихъра на българския народен танц.


В двучасовото шоу публиката водеше комикът от Шумен Крум Крумов, който – обърнал култовия въпрос на големия Тодор Колев, с много хумор доказа акцента в спектакъла – Това е България и на останалите им е трудно да ни стигнат…

/e-Razgrad/

Hits: 5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.