Анимационно кино във втория Ден на отворените врати на Обществения дарителски фонд

За втори път Фондация „Обществен дарителски фонд за Разград“ събра малки и големи в пространството пред Общинския културен център.

Във втория Ден на отворените врати за тях имаше лятно кино. На голям екран откликналите на поканата на организаторите гледаха приключенския анимационен филм „Шпионски бъркотии“, представен им от кино „Арабела“, като похрупваха детски солети „Хрус-Хрус“, предоставени от фирма „Млин“.

Преди това, пред всички тях застанаха Ива и Тереза представиха дейността на клуб „Дебати“, разказаха им за клуба и ги поканиха на предстоящите събития. Първата дата е 16 октомври, подробностите ще бъдат обявени на страниците на клуба във Фейсбук и Инстаграм, а мястото ще бъде разкрито само два часа преди началото.

Фондация „Обществен дарителски фонд за Разград“ подпомага клуб „Дебати“ и кино „Арабела“ в реализирането на техни проекти за свободното време на и развитието на децата и младите хора в Разград.

Днес е Денят на спорта, подпомаган от Обществения дарителски фонд за Разград. Между 11,00 и 13,00 ч. демонстрации по приложно колоездене ще направят състезателите от СКК “Спринт“-Разград. Зрителите ще видят схватки по джудо от състезателите от СК “Джудо-Разград“, а момичетата и момчетата от БК “Вълци-Разград“ ще представят своите баскетболни умения. За малките спортисти ще има плодове и лакомства.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.