Автобусът на „Продължаваме Промяната“ ще спре в Разград на 18 октомври

Кирил Петков, Асен Василев и отборът на „Продължаваме Промяната“ ще посетят Разград в рамките на  предизборната обиколка „Промяната идва в твоя град“.

Автобусът на промяната с ще пристигне в града на 18 октомври, където Асен Василев, Кирил Петков и екипът им ще срещнат и разговарят с хората, за да чуят техните проблеми и да представят основните приоритети на „Продължаваме Промяната“. Сред тях са: спиране на течовете на обществени средства, повишаване на събираемостта на приходите в държавата и инвестирането им в качествено образование и здравеопазване, свободна и конкурентна икономика и осигуряване на достойни доходи за възрастните хора.

Срещата ще започне в 16.30 ч. на площада пред Общинския културен център (Новия театър). Автобусът ще пристигне в 16.00 ч. на паркинга пред хотел „Централ“, откъдето Асен Василев, Кирил Петков и екипът им ще се отправят пеша към площада пред Общинския културен център.

“Най-важното за нас е да се срещаме с хората и да разговаряме с тях. Да ги слушаме и да ги чуваме. Ще спираме както в големи, така и в малки населени места.”, каза Кирил Петков.

„Продължаваме Промяната“ – Разград

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Hits: 3

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.