Без ток утре

На 8 март от 13:30 ч. до 15:00 ч., поради извършване на обезопасяване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Разград:

ТП “Искра”/Стражецки лоза/, ТП “Кулата” ТП “КОС 1”, ТП “КОС 2”, с. Дянково, ПС “Водоснабдяване”, и базови станции на мобилните оператори намиращи се на територията на посочените селища.

От 09:00 ч. до 16:30 ч. на 8 март, поради извършване на обезопасяване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: Стражец: абонати, захранени, от ТП 3 и улиците: “Средец”, “Марица”, “Москва”, “Генерал Заимов”.

От 09:00 ч. до 16:30 ч., поради извършване на обезопасяване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: с. Раковски: абонати, захранени от ТП 2 и улиците: “Лудогорие”, “8-ми март”, “П. Волов” ,”В. Левски”, “Вела Пеева”, “Юрий Гагарин”, “Арда”, “Хр. Ботев”, “Кирил и Методий”, “Индже Войвода”, “Г. С. Раковски”, “Бели Лом”, “Тракия”, “Ив. Вазов”, “В. Коларов”, “Тимок”, “Дунав”, “Космос”, “Абритус”, “Стара Планина”.

До 31 март от 09:00 ч. до 16:00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: с. Побит камък. Прекъсванията ще се състоят в делничните дни за посочения период.

До 31 март от 08:30 ч. до 17:00 ч., поради извършване на обезопасяване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: с. Гецово, с. Осенец, с. Дянково, с. Благоево. Прекъсванията ще бъдат в делничните дни за посочения период..

/e-Razgrad/

Hits: 8

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.