Певицата Алекс Златева получи таблет от областния управител

Областният управител Гюнай Хюсмен направи подарък таблет на още една талантлива ученичка.
С 15-годишната Александра Златева той се срещна със съдействието на директора на ПГПЧЕ “Екзарх Йосиф“ Пейчо Георгиев в учебното заведение пред нейните съученици от 10 “в“ клас.
Младата певица заслужи жеста на Г. Хюсмен с отличното си представяне на множество национални и международни певчески конкурси. Само през тази година Алекс има повече от 8 награди от музикални форуми в страната и чужбина, а от началото на певческата й кариера има над 40 призови места. Александра Златева се подготвя в класа на Кремена Кряколова в Младежки дом – Търговище.
Александра благодари на областния управител, който й пожела още много отличия и постижения, както на сцената, така и в училище и в живота. Той призова и съучениците й да се стараят в учебните часове и в сферите, които са избрали за развитие, за да имат достоен принос за просперитета на родното Лудогорие.
Даряването на таблети на ученици с успехи в училище и в извънучебни форми е част от ангажимента на Гюнай Хюсмен към подобряване на образователната среда в региона и стимулиране на отличилите се ученици.
/e-Razgrad/
Снимки: Областна администрация

Hits: 2

One Reply to “Певицата Алекс Златева получи таблет от областния управител”

  1. Доколкото знам купува таблети с лични средства,за което чест и почитание!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.