5 идеи, с които да направим понеделниците по-поносими

6 часа сутринта. Алармата кънти в главата ми, а аз все още не съм сигурна будна ли съм, или сънувам някакъв кошмар. Необходими са ми още няколко секунди, докато осъзная, че съвсем не е сън и за всеобща “радост” отново е понеделник. Мразих понеделниците. Ама толкова ги мразих, че дори посещение при зъболекар и бормашината на съседите в събота следобяд ми се струваха като песен на фона на понеделник сутрин.От известно време обаче историята е съвсем различна, защото с няколко прости идеи се научих да приемам понеделниците с усмивка, че и дори с леко нетърпение.

Но ако вие не скачате с желание от леглото в понеделник сутрин, то за това си има съвсем проста и логична причина – реалността ни удря по челото, след като всички дребни радости на почивните дни са ни изоставили като нежелана вещ и всичко започва отначало.

За да се отърва от тази понеделнишка тегоба, аз положих известни усилия, но все пак успях да превърна началото на седмицата в доста по-приемлив и симпатичен момент. А тази задача, драги мои, съвсем не е толкова сложна. За всичко това ще ви разкажа в днешния епизод, в който споделям моите 5 тайни, с които да направим понеделник велик. И съвсем сериозно ви казвам, че задръстванията в пиковите часове на трафик ми станаха любими и ги чакам с нетърпение. Ама наистина! Гледайте видеото, за да разберете как се случи това и какви ги върша аз в колата, докато хората около мен скачат по клаксоните все едно от волана ще започнат да валят сктири съкровища ако ги натиснат малко по-силно. Приятно гледане, а аз изчезвам, защото на всичкото отгоре днес е точно понеделник и бързам да се насладя на всяка секунда от него.

Cross.bg

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.