24 депутати ще представят в Разград проекта „Визия за България“ на БСП

Работна група от парламентарната група на БСП от всички сфери на обществено-икономическия живот ще представят в сряда и четвъртък /10 и 11 октомври/ в цялата
Разградска област проекта „Визия на България“, съобщи на пресконференция депутатът Денчо Бояджиев.
Както е известно, от месец насам народни представители от БСП обикалят страната, обсъждат и допълват проекта за програмен документ, с който партията ще се яви на следващите парламентарни избори с надеждата да управлява след това страната.
Срещите в Разград са на 11 октомври. В 17.30 часа в хотел „Централ“ с партийния актив и граждани ще дискутират Светла Бъчварова, Петър Кънев, Антония Клисарова, Ирена Анастасова и Денчо Бояджиев.
Денят ще започне в 10.30 часа в „Зайо Байо“, където Д. Бояджиев, Виолета Желева и Димитър Данчев ще разговарят с членове на пенсионерски клубове.
В 11.00 часа в Клуба на запасните офицери е срещата със Славчо Велков, Николай Цонков, Иван Чернев и Георги Андреев.
С депутатите Ирена Анастасова, Кольо Милев, Димитър Стоянов, Денчо Бояджиев ще може да се види партийният актив и граждани и в Клуба на пенсионера от 14.30 часа.
Обиколката в Лудогорието обаче започва предния ден: от 17.00 часа в Лозница и Завет.
В Благоево народните представители ще са на 11 октомври от 14.30 часа, в Кара Михал – 11.30 часа, в Кубрат – в 17.00, в Цар Калоян – също в 17.00 и в Исперих – 17.30 часа.
На различните места в дискусиите ще се включат още Иван В.Иванов, Веска Ненчева, Димитър Данчев, Даниел Йорданов, Иван Д.Иванов, Валентина Найденова, Радослав Стойчев, Дора Янкова, Александър Симов, Филип Попов, Стоян Мирчев.
След това ще има партийни събрания по места и организации, а на конгреса през януари всички предложения ще бъдат обобщени и систематизирани в окончателния вариант на визията, каза днес областният председател на БСП Наско Анастасов.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *