Председателите на пенсионерски клубове се срещнаха и с ръководството на  областната администрация

Областният управител на Разград Драгомир Златев  прие  председателите на пенсионерските клубове на станалата вече традиционна среща в навечерието на Коледа и Нова година.

Той им  пожела весели празници и им подари календари с логото на областната администрация. Това съобщиха от пресцентъра на институцията.

Възрастните хора споделиха притесненията си, че лекарите в областната болница „Свети Иван Рилски“ не достигат и има опасност от закриване на отделения. Златев ги успокои, че в здравното министерство вече е бил проведен конкурс за изпълнителен директор, който скоро ще замени временно изпълняващия длъжността и проблемите ще намерят решение.

Областният управител заяви, че той и оглавяваната от него администрация се стараят да вършат своята работа по най-добрия начин, а възрастните хора са важен коректив заради натрупаната през годините мъдрост. Пенсионерите изтъкнаха, че в лицето на Златев областта имат представител на държавната власт, който не стои в кабинета си, а винаги е там, където е необходим, независимо дали денят е делничен или почивен. „Чест Ви прави, че при наводнението в началото на септември тази година Цар Калоян например, бяхте при бедстващите и направихте всичко необходимо за бързото нормализиране на ситуацията“, казаха те.

/e-Razgrad/

Hits: 24

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.