Четири сигнала в кутията за мнения и предложения на входа на Общината

Секретарят на Община Разград Нели Добрева отвори днес кутията за мнения и предложения на партерния етаж на сградата на администрацията.

Това се прави периодично от тричленна комисия, в която влизат и специалистът „Връзки с обществеността“ и служител „Пропуски“. Установено бе, че през последните месеци в кутията са пуснати от граждани 4 сигнала и жалби, уточниха от пресслужбата на местната управа..

Два от сигналите съдържат положителни отзиви, единият – и положителни, и отрицателни, а четвъртият е жалба за проблем с осветлението, по който непосредствено след отварянето на кутията бяха предприети мерки за отстраняването му.

И двата положителни отзива са за служители в отдел „Местни данъци и такси“. Третият е за работещите в трите офиса на партерния етаж, относно които гражданката, подала сигнала, счита, че служителите „си вършат стриктно работата, но тонът и отношението са за критика“. Тя допълва, че „единствените, които са любезни и несърдити, са жената на пропуска и госпожата на касата“.

След отварянето на кутията за мнения и предложения и изваждането на събраните сигнали, тя бе затворена и в нея може да продължат да се пускат мнения и предложения.  От общината припомнят, че има още няколко възможности за подаване на сигнали: в деловодството; на електронна поща obshtina@razgrad.bg; на тел. (084) 660 091; (084) 661200; 084/618 335 – за сигнали за аварии и нередности, свързани с уличното осветление; по пощата: Разград 7200, бул. „Бели Лом“ № 37А; на телефоните и електронните адреси на ръководството на Община Разград и на съответните отдели, публикувани в секция „Контакти“ на сайта на Общината.

/e-Razgrad/

Hits: 1

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.