Център за извънучилищна подготовка „Резонанс” се е посветил на мисията  всеки миг, прекаран тук, да бъде едно вълнуващо пътешествие към мъдрост и ценности

ЦИП ,,Резонанс“ – Разград е в готовност да посрещне и удовлетвори потребностите на децата и родителите в началото на новата учебна година. Тук се предлага целогодишна занималня за децата. Педагозите в учебния център помагат на малките ученици да подготвят уроците и домашните си за училище. Подхождайки с необходимото търпение и уважение към личността на детето, те всички се грижат за неговото пълноценно израстване. Прилаганият индивидуален подход и игрови елементи разгръщат възможностите децата да се изявяват  личностно и творчески, в зависимост  от интересите, характера и талантите си. Тук родителите ще намерят спокойствие за сигурността на детето си и увереност за неговата подготовка по всички учебни предмети. Екипът на ЦИП „Резонанс” поддържа постоянна връзка с преподавателите в училище.

През новата 2019 / 2020 учебна година центърът предлага посещение на занималня за ученици, както и предучилищна подготовка, с целенасочена подготовка по учебната програма, ръководена от квалифицирани преподаватели. Осигурена е максимална свобода на детето, възможност за избор и средства, темпове за развитие и обучение, както и индивидуална програма. Атрактивна нова форма е обучение и възпитание по метода Монтесори. Учениците имат възможността да усъвършенстват своята работа по математика, БЕЛ, изобразително изкуство, да се подготвят за олимпиади  и състезания, да се подготвят за кандидат-студентски изпити, както и да учат чужди езици (английски, немски, френски, руски, италиански, испански). Предлага се индивидуално обучение /учител с един ученик/ и обучение в малка група /учител и двама или трима ученика/. Работи се в спокойна и уютна атмосфера. ЦИП „Резонанс“ предлага също и кратки курсове за седми клас. Много полезна дейност са Арт-заниманията, които развиват детското въображение, фина моторика, цветоусещане и пространствено мислене, формират и обогатяват образните представи на децата за света.  Работа с логопед се предлага като терапия при нарушения на звуковете на устната реч, правописа, четенето и писането. Целодневната и полудневна занималня през лятната ваканция, работата с квалифицирани преподаватели, разнообразието от извънкласни форми на обучение – всичко това е удобство за родители и ученици.

Конкретно през новата учебна 2019 – 2020 година ЦИП „Резонанс” предлага занималня за ученици от 1-ви до 5-ти клас, както и полудневна предучилищна подготовка, чиито занимания ще се провеждат преди обяд. Обучението по метода Монтесори е полудневно, след обяд. За по-малките деца в предучилищна възраст е възможно да се направи комбинация между предучилищна подготовка и обучението по метода на Мария Монтесори. При избиране и на двете услуги престоят на децата би могъл да стане целодневен. Богатата гама от дейности включва подготовка за учебната година, игри и забавления, излети, екскурзии и много други забавни и развлекателни инициативи. Всеки родител има възможност да избере една или няколко услуги според интересите и предпочитанията на детето.

Във връзка с изпълнение на проект Социално предприятие  „Работилница за здраве и знания“, финансиран от Оперативна програма „РЧР 2014-2020“, съфинансирана от ЕС чрез ЕСФ, бенефициент “Спектър Логос” EOОД, в ЦИП „РЕЗОНАНС“ се предлагат още:   организиране на партита по случай рожден ден и други поводи в Парти център „Резонанс“, както и  посещение на солна стая за здрав имунитет и профилактика при респираторни и кожни заболявания.  Много настроение и емоция може да ви донесе също и фитнесът за деца с изготвяне на програма за провеждане на спортни занимания. Фитнес заниманията се провеждат два или три пъти седмично, след приключване на часовете в занималнята в 17:00ч. за удобство на деца и родители.

Екипът на Центъра за извънучилищна подготовка „Резонанс” в Разград се е посветил на изпълнението на една значима за обществото мисия – не просто провеждане на занятия, а всеки миг, прекаран тук, да бъде едно вълнуващо пътешествие към мъдрост и ценности, изява на: Искам – значи  Мога и Зная!  Защото всяко дете има потенциала да разгръща способностите и талантите си.

Тук всяко дете е специално!

За допълнителна информация и записвания вратите на ЦИП „Резонанс“ са отворени всеки делничен ден на адрес: гр.Разград, ул.“Г.С.Раковски“17.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.