Хванаха русенски наркодилър с метамфетамин, марихуана и екстази, разработвал пазара и в  Разград

Служители на Сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ и Специализирано тактическо звено за бързи действия при ОД на МВР Русе, под ръководството на Окръжна прокуратура – Русе, съвместно с ОД на МВР Разград, на 13 и 14 декември проведоха полицейска операция по противодействие разпространението на наркотични вещества, съобщиха от пресцентъра на МВР в крайдунавския град.

В рамките на операцията от полицаите е установен и задържан 32-годишен русенец, регистриран и осъждан за притежание на наркотици.

При извършено претърсване на адрес в град Русе, обитаван от 32-годишния, са установени и иззети различни разфасовки наркотици – метамфетамин, марихуана и екстази, а също инструменти за раздробяване на марихуаната, както и електронни везни. От същите видове наркотични вещества са били открити и при претърсвания в ползван от мъжа автомобил.

Полицаите са установили при операцията и лица, на които 32-годишният е продавал различни наркотици. Той е привлечен в качеството му на обвиняем и е задържан за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. По случая се води досъдебно производство.

Работата по документиране на цялостната престъпна дейност продължава.

/e-Razgrad/

Снимки: ОД на МВР – Русе

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.