Учителка в затвора заради оргия с 16-годишни ученици

42-годишна учителка от Индия организира оргия с трима 16-годишни ученици от училището, в което работи, и се озовава в затвора, съобщи International Business Times. Отделът за киберпрестъпност в южния щат Тамил Наду започна разследване срещу възпитателката, след като видео с оргията попадна в интернет, предаде БГНЕС.

Оказва се, че кадрите са заснети от нейния партньор, установиха от полицията. Учителката покани учениците в къщата си в град Мадурай, направи групов секс с тях, а любовникът й засне случващото се на видео. Мъжът вече призна, че е заснел видеото и го е разпространил сред свои познати. Сега полицията разследва дали видеото е публикувано в платени порно ресурси. Самите ученици също написаха жалба срещу учителката и нейния партньор. Те твърдят, че двойката се е опитала да ги сплаши да не говорят за случилото се.

Учителката и нейният любовник са обвинени в развращаване на непълнолетни, заплахи и разпространение на нецензурно съдържание.

По-рано беше съобщено за учителка от Обединеното кралство, която бе вкарана в затвора заради сексуални отношения с 15-годишен ученик. 42-годишната Никол Парк беше осъдена на 27 месеца затвор.

Dnes.bg

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.