Тържество за разградските волейболистки за успехите им на национални и регионални състезания

Зам.-кметът и изпълняващ функциите на кмет на Община Разград Добрин Добрев се срещна с момичетата от два от разградските отбори по волейбол, за да ги поздрави за успехите им от национални и регионални състезания през последния месец, съобщиха от пресцентъра на местната администрация.

12-годишните момичета от отбора по мини волейбол на волейболен клуб „Лудогорец“ се класираха на осмо място на националното първенство за тази възраст, а 11-годишните състезателки от отбора на УСШ „Руси Бухтев“ станаха шампиони в регионален турнир в Шумен.

Д. Добрев пожела на малките състезателки да са все така упорити в тренировките и да постигнат успехите на българските националки, които преди няколко седмици спечелиха европейската Златна лига.

Зам.-кметът поздрави и треньорката на двете формации Айшегюл Ахмедова. На нея и на мотора на волейболния клуб в Разград Здравко Душков подари книги на родолюбива тематика.

Здравко Душков благодари за жеста и от името на ВК “Лудогорец“ подари сувенирни часовници за кмета Денчо Бояджиев, зам.-кмета Добрин Добрев, експерта по спорт в Община Разград Валери Бойчев и директора на УСШ Цветан Танев за подкрепата, която оказват за развитието на волейбола в Разград.

Част от почерпката за малките волейболистки бе осигурена от Община Разград, а друга част от спонсори: фирмите „Гризли“ и „Млин“, както и Лидия Карчева.

/e-Razgrad.bg/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.