Три пъти злато, три пъти сребро и два пъти бронз за разградските колоездачи

От 12 до 14 февруари 12 състезатели от Спортен клуб по колоездене „Спринт“ – Разград  участваха в зимния ДЛОШ в Пловдив. Там те завоюваха 8 медала: 3 златни 3 сребърни и 2 бронзови медала.

При мъжете медалите взеха Мирослав Минчев: първо място в спринта; първо място на кейрин /дисциплина,  която за първи първи път се провежда в България и е олимпийска дисциплина/ и първо място на отборен спринт.

Ахмед Ахмед – учител в ОУ „Отец Паисий“: второ място на спринт, второ място на кейрин и първо място в отборния спринт. Николай Станчев: първо място на отборен спринт.

При юношите младша медали взеха:

Илия Илияв: втори на 500м; вторина отборен спринт, и трети в крайното отборно класиране; Павел Николов: втори на отборен спринт, трети в крайното отборно; Никола Петков: втори в отборен спринт и втори в крайното отборно; Мартин Петров: трети в крайното отборно; Искрен Василев: трети в крайното отборно при юношите младша възраст. Те са и възпитаници на УСШ „Руси Бухтев“.

При юношите старша възраст Владислав Терзиев и шести в спринта.

Според треньора Мирослав Минчев клубът се е представил повече от добре и започва сезона много силно. Резултатите в Пловдив са постигнати в много силна конкуренция с представители от много клубове.

„Рядко се виждат толкова много хора по пистата за колоездене, което също е радващо“, казва треньорът.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.