Три от най-добрите компании за уеб хостинг в България

Най-добрите български компании за уеб хостинг предлагат невероятни скорости, специализирана поддръжка, политики за гарантирано време на работа, най-съвременни технологии, мащабируеми мрежи и продължават непрекъснато да се усъвършенстват. С нарастването на конкуренцията на пазара за хостинг услуги, цените, функциите, включени в пакети и условията на договорите стават все по-добри. Много от компаниите предлагат на клиентите си възможността да се възползват от така нашумелите промоционални кодове за отстъпка. Например за jump.bg промо код можете да намерите с няколко кликвания в интернет. Така лесно достъпни са и кодовете за останалите компании, които предлагат тази оферта.

Нашите топ претенденти сред най-квалифицираните уеб хостинг компании в България и на българския пазар са изброени по-долу.

Хостинг от SiteGround

SiteGround е българска компания със седалище в София. Откакто започва да предоставя хостинг услуги през 2004 г., компанията се разраства бързо. Ако искате да получите част от българския пазар, SiteGround разполага с фантастични сървъри, които да Ви помогнат да постигнете тази цел, независимо къде се намирате. SiteGround използва технологията CDN на Cloudflare и има достъп до сървъри на Cloudflare в близо 200 държави. SiteGround осигурява поддръжка на живо 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, защото цени своите клиенти. Екипът за поддръжка е изключително компетентен и отзивчив. Можете да използвате тяхното бюро за помощ, да изпращате имейли, да им се обаждате, или да чатите с тях на живо. Няма да сгрешите с нито една от наличните тук опции за поддръжка, ако имате проблеми за решаване.

Следните функции ще бъдат налични с плановете на SiteGround:

– Безплатен SSL сертификат

– Безплатна инсталация на WordPress

– Безплатен WordPress мигратор

– Безплатна електронна поща

– Безплатен CDN

– Неограничени бази данни

– Неизмерен трафик

– Ежедневно архивиране

SiteGround е отличен избор за български уеб хостинг. Няма да Ви се налага да се притеснявате за латентност или скорост, а сайтът Ви ще разполага с достатъчно място за съхранение.

Хостинг с WPX

WPX.net, или WPX, отдавна се счита за една от най-добрите хостинг компании в света, особено в Обединеното кралство и България. WPX е основана през 2013 г., а собственикът и седалището на компанията са в България.

WPX е компания, която е специализирана в управлението на сайтове на WordPress и Woo Commerce. WPX е вероятно най-бързият доставчик на хостинг услуги за WordPress в индустрията.

WPX разполага с три центъра за данни в Обединеното кралство, Съединените щати и Австралия, а централата ѝ е в София, България.

WPX разполага с фантастичен и полезен екип за поддръжка, който е на разположение 365 дни в годината, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Те разбират от технологии и могат бързо да оценят и разрешат даден проблем.

По-долу са изброени някои от характеристиките и предимствата на хостинга на WPX:

– Безплатна оптимизация на скоростта на сайта

– Неограничен трансфер на сайтове към WPX

– Безплатен и бърз WPX Cloud CDN

– Безплатно ежедневно сканиране и премахване на зловреден софтуер

– Корпоративна DDoS защита

– Съхранение на SSD дискове

– Неограничен брой SSL сертификати

WPX е отличен избор за български хостинг доставчик със сървъри в други държави, който иска да поддържа мрежата си на максимална скорост.

Хостинг от BlueAngelHost

От 2012 г. BlueAngelHost е български офшорен доставчик на хостинг услуги. Споделен хостинг, VPS, специализирани сървъри, регистрация на домейни, VPN и SSL сертифициране са сред уеб хостинг услугите, които предлагат.

Центърът за данни S3 на компанията, който е неутрален по отношение на операторите от ниво 3+ и е свързан с международни телекомуникационни мрежи, се намира в София, България. BlueAngelHost също така има аудитории в Китай, Индия, Пакистан, Русия, Съединените щати, Обединеното кралство и Обединените арабски емирства.

С техническата поддръжка на BlueAngelHost можете да се свържете по различни начини. Клиентите могат да се свържат с отдела за обслужване на клиенти по телефон, имейл, чрез системата за издаване на билети, чат на живо и чрез платформи на социалните медии като Skype, Facebook и Twitter. За някои проблеми, които могат да възникнат, клиентите могат да се консултират с базата от знания.

Услугите за споделен и VPS хостинг на BlueAngelHost се предлагат със 7-дневна гаранция за връщане на парите. Специализираните сървъри не се предлагат с гаранция за връщане на парите, освен ако компанията не допусне грешка и сървърите не са достъпни в продължение на три дни.

Тези предимства са налични при плановете за споделен хостинг на BlueAngelHost и повечето други услуги:

– cPanel / Virtualizor контролни панели

– Неограничени имейл акаунти

– Неограничени FTP акаунти

– Неограничени бази данни

– Неограничен трафик на данни

– Гарантирано време за работа от 99,95 процента (100 процента за специализирани услуги)

– Изчерпателни възможности за поддръжка (телефон, билети, социални мрежи)

BlueAngelHost предлага планове на разумна цена. Те осигуряват гъвкавост при фактурирането, като позволяват на клиентите да избират дали да плащат месечно или годишно, без да са обвързани с договор за минимален ангажимент.

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.