Топ пелени за 2022 година

Пелените са един от най-важните артикули, от които всеки нов родител се нуждае.

В края на краищата те са единственото нещо, което разделя дупето на бебето Ви от голямата бъркотия. Пелените се използват за абсорбиране на течности и улавяне на твърди вещества преди обучението за гърне. Те също така задържат влагата далеч от кожата на бебето, като предотвратяват обрив от пелени и предпазват дрехите на бебето от течове и петна. Тъй като повечето семейства използват памперси, докато децата им навлязат в детска възраст, от решаващо значение е да намерите надеждна марка.

Когато става въпрос за пелени, един размер не е подходящ за всички. Когато бебето Ви е по-малко, може да предпочетете една марка, а когато е по-голямо и по-активно, може да предпочетете друга. Пазарът за памперси онлайн също се разраства с големи темпове и често вече предлага доста добри оферти. Но за да пазарувате от там трябва да знаете какво да изберете. Ще се опитаме да помогнем с избора, чрез следващата статия. Проучихме и тествахме най-добрите пелени за еднократна употреба на пазара, платнени пелени, пелени за плуване и пелени за през нощта, защото никой нов родител не трябва да научава по трудния начин, че определен вид пелени не отговарят на изискванията. При оценяването на пелените търсихме мекота, устойчивост на протичане и попиваемост. Също така разгледахме как различните пелени се различават по отношение на цената и удобството.

Ето две разновидности от най-добрите пелени, предлагани днес, въз основа на различните видове, които тествахме.

Pampers Newborn Swaddlers са най-добрите като цяло

Плюсове

– Възможности за избор на размер

– Запазва бебето сухо за дълго време.

– Изключително нежни

Минуси

– Този модел не е толкова добър, колкото предишния.

Pampers Swaddlers са нашият фаворит заради суперпопиващия материал и специално разработената подложка, която помага да предпазите бебето от влагата. Swaddlers имат тънки, меки слоеве за допълнителен комфорт и за да запазят кожата на бебето суха. Това не само улеснява почистването, но и помага за предотвратяване на обриви от пелени.

Пелените имат и малък прорез за пъпната връв, който предпазва новородените от дразнене. Няма да Ви се налага да проверявате кога е време за смяна благодарение на променящия се цвят за индикатор на мокрота.

Pampers са произведени с причина. Swaddlers станаха изключително популярни в болниците. Мекотата на материала е оценена високо от критиците, които го описват като почти подобен на плат и идеален за чувствителна кожа. Те също така твърдят, че пелените са фантастични, тъй като задържат всичко на мястото си и предотвратяват протичания, дори при много активни бебета.

Пелените за еднократна употреба Pampers Pure Protection са най-добрите за новородени

Плюсове

– Подходящи за бебета с чувствителна кожа

– Изключително нежни при допир

– Бързо попиване

Минуси

– Вътрешната мрежеста подплата залепва за кожата.

Когато дойде време да приберете новороденото си у дома, ще бъдете объркани как да смените пелената. Изборът на памперс не би трябвало да е труден, но може да изисква някои проби и грешки. Pampers са чудесен избор, с който да започнете, когато става въпрос за пелени за Вашето новородено. Наскоро те пуснаха на пазара натурална линия пелени, която не съдържа хлор, белина, парфюм, лосион, парабени и 26 алергена. Те са хипоалергенни и са идеални за чувствителната кожа на бебето! Предлагат се и в симпатични щампи, за да създадат настроение за снимките.

Критиците казват, че те предлагат отлична защита през нощта (до 12 часа) и оценяват факта, че не съдържат хлор, въпреки че според някои цената е малко висока.

Hits: 47

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.