„Топлофикация – Разград“ търси оператор на парни и водогрейни съоръжения и топлопреносна мрежа

„Топлофикация – Разград” АД обявява подбор за позиция: „Оператор парни и водогрейни съоръжения и топлопреносна мрежа” Ref. № 07/OPVS
ОПИСАНИЕ НА ДЛЪЖНОСТТА:
• Контролира и отговаря за цялостната експлоатация в цех “Котелен”;
• Осигурява работата на Ко – генератора, водогрейните и парни котли с оптимални технико – икономически показатели;
ОТ ВАС ОЧАКВАМЕ:
• Средно специално (техническо) или висше образование със специалност “Топлоенергетика”, “Топлотехника” или “Електроенергетика”;
• Специализации – Машинист на котли;
• Отлични умения за работа с MS Office;
Умения за работа в екип, отговорност, прецизност, коректност
Моля, попълвайте формата за автобиография от сайта на Овергаз. Попълнената форма изпращайте на e-mail: hr@overgas.bg, в срок до 30.07.2021 г. (включително) като отбелязвате позицията, за която кандидатствате и референтния й номер. Гарантираме конфиденциалността на Вашите данни. Ще се свържем само с кандидатите, одобрени за интервю. Желаем успех на всички кандидати.

==============================

ОВЕРГАЗ е най-големият частен инвеститор в газовия сектор на България. Компанията осъществява пълния технологичен цикъл – проектиране, доставка, строителство, инвеститорски контрол, поддръжка и експлоатация на газоразпределителни мрежи; газификация “до ключ”.
„Топлофикация – Разград” АД е част от групата на Овергаз с основен предмет на дейност производство на топлинна и електрическа енергия и пренос на топлинна енергия.

Hits: 4

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.