Толерантни малчугани в Детска градина “Осми март“ в Дянково

Заместник-кметът на община Разград Хабибе Расим бе гост на тържество в ДГ “Осми март“ в Дянково, съобщиха от пресслужбата на местната администрация.

Празникът „Ден на добротата и приятелството“ бе посветена на Международния ден на толерантността.

Малчуганите от трета и четвърта група представиха пред гостите си с песни, танци и игри какво са научили за толерантността. Част от игрите бяха проведени заедно с родителите им. В екип дете и родител подготвиха послания, които, оформени като рисунки на детски ръчички, бяха поставени на картата на България. Играта бе с име „Азбука на толерантността“, тъй като с всяка буква от азбуката бяха подготвени думи – емоционални състояния, характеризиращи толерантността. Тържеството завърши със сърчица, оформени от детски ръчички и отправени към всички присъстващи на тържеството.

Зам.-кметът Хабибе Расим поздрави екипа на детската градина с директор Стефана Пенева, както за възпитателните методи, които прилагат към децата, представяйки на тях и на родителите им актуални за обществото теми, така и за приветливата обстановка в детското заведение. Гости на тържеството бяха и представители на кметството в Дянково и на местното училище.

/e-Razgrad/

Hits: 112

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.