Тодор Байчев: Корупцията е герб на управлението „Борисов“

Парламентарната аритметика е в ход, така коментира събитията от последните часове у нас депутатът от БСП Тодор Байчев.

Стягането на редиците в правителствената коалиция и опитът на ВОЛЯ да прави пазарлъци с БСП, депутатът коментира в предаването „Актуално от деня“ по БСТВ.

„Явно г-н Марешки не си взима редовно хапчетата от аптеките, които има“, каза Байчев“ по повод поставеното от лидера на ВОЛЯ условие към БСП – социалистите да подкрепят импийчмънт срещу президента, а в замяна депутатите, чийто лидер е Марешки, да гласуват в полза на вота на недоверие срещу правителството.

„Корупцията се оказа един своеобразен герб на управлението на Бойко Борисов и ГЕРБ. Това е темата, която засегна хората и изкара всички тези млади хора на улицата“, заяви депутатът-социалист.

Байчев смята, че главният прокурор Иван Гешев е бил избран на поста по един доста непрозрачен начин. „Моето лично мнение е, че г-н Гешев следва да преосмисли оставането си на този пост“, заяви Байчев.

„Чувството за недосегаемост и демонстрацията на сила изкараха хората. Всеки трезвомислещ прокурор, ако искаше да претърси сградата на президентството, можеше да го направи в следработно време, в почивен ден. По някакъв друг начин, а не с демонстрацията

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.