С подаръци стартира проект в ДГ “Пролет“ в Стражец

Зам.-кметът на Разград Руска Вътева и зам.-областният управител Евгени Драганов бяха гости на  стартирането на проекта „С уважение и толерантност напред в образованието“ в ДГ “Пролет“ в Стражец.

Проектът е насочен към 25-те деца в градината, техните родители, каки и батковци от началния курс в местното училище – съобщи директорът Петя Стефанова. Разработката е със срок 11 месеца и е на стойност 13 500 лв. Дейностите в проекта са насочени към възпитанието на децата в дух на добронамереност и толерантност, както и изграждане в децата и родителите им доверие в образователните институции и в частност в детската градина.

От името на кмета Денчо Бояджиев Руска Вътева връчи на директорката подаръци за всяко от децата – флумастри и книжка за оцветяване на герои от различни приказки и анимационни филми.

А от името на областния управител Гюнай Хюсмен Евгени Драганов дари игри, книжки и пособия за правилата за безопасност на движението по пътищата.

На церемонията бяха още кметът на Стражец Нуридин Мехмед, директорът на ОУ “Елин Пелин“ Диана Петрова, родители и жители на селото.

/e-Razgrad/

Снимки: Общинска администрация

Hits: 2

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.