С опасност за живота е затиснатият в буса пътник при катастрофата до разклона за Балкански

Все още затворен остава пътят Е-70 / Разград-Русе/ заради катастрофа между ТИР и микробус, станала около 12 часа днес, за която вече съобщихме.

Продължават да са в сила обходни маршрути – за пътуващите от Русе през село Балкански, за пътуващите от Шумен, Разград – през Просторно и Сеново.

При сблъсъка пострада возещият се в микробуса 27-годишен мъж от град Котел, който бе затиснат в превозното средство. След изваждането му от екип на ПБЗН, е откаран в МБАЛ-Разград. Настанен е в болница с временна опасност за живота, счупени две ребра, отстранен далак и фрактура на десен крак.

От пресцентъра на МВР детайлизираха как е станала катастрофата. По първокласния път в посока към Разград един след друг се движели товарен камион “МАН” с прикачено ремарке, управляван от 42-годишен мъж от Шумен и микробус “Мерцедес Спринтер” с прикачена платформа, шофиран от 45-годишен мъж от село Черник, Дулово. ТИР-ът намалил скорост заради насрещно пътуващ извънгабаритен товар, но бусът не успял и се ударил в задната част на камиона

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.