Състезание по динамична стрелба

На стрелбището на Спортен клуб по стрелба „Дръзки“ се проведе състезание по динамична стрелба с късо нарезно оръжие MAD FOREST Handgun 2022.

В съботния ден, участие в състезанието взеха начинаещи състезатели, които не са членове на спортни клубове към Българската федерация по динамична стрелба (БФДС) и не са издържали изпита по безопасност на Федерацията. На следващия денсе състезаваха 54 стрелци от страната и чужбина. Състезателите премериха своята бързина и точност в следните девизии: Classic, Open, Production, Production Optics, Standart, Revolver и PCC. Оръжията, използвани от състезателите в динамичната стрелба, са пистолети и револвери с калибър 9 мм. И в седемте дизивии състезателите обстрелваха над 80 хартиени и метални мишени, подредени в шест отделни сцени на разстояние от 3 до 20 м.

СНЦ „Спортен клуб по стрелба „Дръзки” извършва спортно – тренировъчна и спортно – състезателна дейност на собственото си стрелбище, като клуба разполага със сертифицирани инструктори, които могат да обучат всеки желаещ, дръзнал да усети тръпката от динамичната стрелба.

/e-Razgrad/

Hits: 9

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.