Стойчо СТОЕВ: Най-добрият сценарий е да решим двубоя още в първия мач

„Най-добрият сценарий е сблъсъкът да бъде решен още в първия мач, отговори на журналистически въпрос на пресконференцията днес треньорът на „Лудогорец“ Стойчо Стоев

преди домакинския мач на отбора срещу „Марибор“ от плейофите за влизане в групите на „Лига Европа“. „Някой път се получава, някой път не. Ние излизаме с нагласата, че имаме два сериозни двубоя. Нашата нагласа е, че трябва да се представим убедително в първата среща, за да си улесним реванша в Словения“, допълни специалистът.
„Не бих казал, че мачовете с „Валур“ и ТНС са били по-маловажни от предстоящите с „Марибор“. Просто сега сме на финала и ни предстоят двубои, които могат да ни дадат възможност да играем в Европа“, категоричен е Стоев. „Като класа „Марибор“ е по-силен от предните съперници. Словенците са организиран тим, който играе добре и в защита, и в нападение. Имат силни футболисти. Чакат ни два нелеки двубоя“.
Треньорът е спокоен, в състава няма проблеми от здравословен характер в навечерието на утрешния мач. „По принцип нямаме сериозни проблеми. Имаме някои футболисти с болежки, които, надявам се, не са сериозни и няма да окажат влияние в предстоящия мач. Хубавото е, че сериозни травми или оплаквания няма и всички ще са на разположение“, каза Стоев.
Според него, ако сред футболистите има напрежение, това ще ги затрудни, но той се надява те да бъдат спокойни и на терена да покажат класата си.
До треньора бе и Жоржиньо, който за пръв участва в пресконфериция на „Лудогорец“. Той заяви: „Моите очквания, както и на колегите ми в „Лудогорец“ преди мача са огромни. Целтта ни е да отстраним противника. Работим здраво всеки ден, за да го постигнем. Искам да благодаря на президента на „Лудогорец“, както и на всички хора, които ми гласуваха доверие да дойда в този фантастичен клуб. „Лудогорец“ е най-добрият отбор в България. Радостен съм, че тренирам всеки ден с играчи с огромен опит. Надявам се, че ще вкарам много голове с екипа на „Лудогорец.“

/e-Razgrad

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.