„Стефанови Дентал“ –  зъболекарската клиника бижу в Разград

С тържествен водосвет сред близки, приятели, партньори и пациенти сем. д-р Моника Енчева-Стефанова и д-р Светломир Стафанов откриха зъболекарската си клиника „Стефанови Дентал“.

Отец Дмитрий Терзи благослови с молитва и благопожелания  бизнес инициативата на популярните с професионализма си не само в града, Лудогорието и но и в не малка част от Европа зъболекари и двамата им синове, единият от които сериозно се кани да се настани край една от машините след като завърши образованието си по специалността.

Новото бижу в Разград е на ул. „Венелин“ № 5 в Разград и приема пациенти в три кабинета, оборудвани с последно поколение дентални машини – Stern Weber (Suisse), Единият е в приземния етаж на сградата, с рампа за инвалидни и детски колички към него.

В клиниката работят четирима лекари по дентална медицина: д-р Светломир Стефанов, д-р Моника Енчева-Стефанова, д-р Пламен Бързашки и д-р Айлин Османова – и две медицински сестри – Мария Маркова и Дияна Станчева.

„Стефанови Дентал“ предлага богата гама от дентални услуги: детска дентална медицина; лечение на кариеси; директни композитни фасети (бондинг); кореново лечение под увеличение; протетично лечение със снемаеми и неснемаеми конструкции –  металокерамични, циркониеви, изцяло керамични корони и фасети; хирургично лечение – екстракция на млечни и постоянни зъби, екстракция на ретинирани мъдреци, апикална остеотомия, оперативно лечение на кисти, имплантологично лечение (вкл. синус лифт) и др.

За по-добра диагностика и контрол на лечението, клиниката „Стефанови Дентал“ разполага с дигитален рентгенов апарат My Ray (Italy).

/e-Razgrad/

Hits: 6231

One Reply to “„Стефанови Дентал“ –  зъболекарската клиника бижу в Разград”

  1. Колкото и да е приятна и бижу обстановката, при тези “соленички” навсякъде цени на зъболекарските и съпътстващите ги услуги, на човек не му е особено до тях. Клиничните пътеки на здравната каса за зъболекарските услуги в България са много ограничени и мизерни. А и различните зъболекари ги тълкуват по собствен си критерий.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.