Стартира приемът на осмокласниците в гимназиите

Двамата зам.-областни управители на Драгомир Златев и Найден Късов пожелаха успех на разяснителната кампания за предстоящия прием на осмокласници в осемте разградски гимназии.

Това стана на днешното официално стартиране на инициативата в Дома на учителя в Разград. Двамата се запознаха с протичането на кампанията и с условията, създадени в сградата, за преподавателите и кандидат-гимназистите.

Педагозите от разградските гимназии са готови да отговорят на всички въпроси, свързани с приема и възможностите, които съответното учебно заведение дава за обучение и реализация. На разположение са и необходимите рекламни материали.

На специално поставен върху сградата екран се излъчват критериите за прием в гимназиите, с акцент върху предимствата на всяка от тях.

Консултациите са до 01.07.2021 г., всеки делничен ден, в часовия интервал от 14 до 18 часа. Първият срок за подаване на документи за прием в гимназиите е от 05.07.2021 г. до 07.07.2021 г. Пълният график как ще се случва това след тези дати ще бъде качен на сайта на Регионалното управление на образованието.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.