Станислав Генчев преди мача с ЛАСК: Сигурен съм, че “Лудогорец“ ще спечели трите точки и не мисля за друг вариант

Старши треньорът на “Лудогорец“ Станислав Генчев и Доминик Янков дадоха пресконференция преди последния мач на разградчани в група J на Лига Европа. Двубоят с ЛАСК е утре вечер от 22:00 и ще се проведе на стадион „Хювефарма Арена“.

„Единствените проблеми на отбора преди домакинството ни на ЛАСК са отсъствието на наказания Драгош Григоре и контузията на Антон Недялков, който няколко мача играе със счупен пръст“, така Генчев определи състоянието на отбора преди срещата утре.

На въпрос какво трябва да се промени, за да може „Лудогорец“ да постигне победа в групата си старши треньорът отговори: „Във всеки мач допускаме много елементарни грешки, най-вече в защита. Това позволява на противника да поведе в резултата и винаги сме догонващият отбор. Утре трябва да променим точно това и първи да отбележим гол. Непредизвиканите грешки ще бъдат сведени до минимум, за да покажем нашия стил на игра и да се поздравим с победа.“

„Най-голямата ни пречка в предния мач с ЛАСК бяха двата ранни гола, които ни вкараха. Направихме анализ на ситуациите, искаме да поправим грешките и утре да се представим по-добре. Радвам се, че бързо се случиха нещата при мен и имам възможност да играя във важни мачове. Играх и в предишния мач с ЛАСК. Чувствам се отлично и за мен най-важно е да продължавам да се представям добре и да вървя нагоре“, каза Янков.

Сигурен съм че ЛАСК ще играят с най-добрите си футболисти и ще търсят победа. Без значение за тях е, че имат много важен мач в тяхното първенство през следващите дни. В Лига Европа всеки отбор иска да покаже най-доброто от себе си“,  добави старши треньорът.

На въпрос относно спекулациите с нов треньор Генчев отвърна: „За мен това не е нищо ново и не пречи на работата ми с момчетата. Концентрирал съм се изцяло върху задачата „Лудогорец“ да печели мачовете си в българското първенство и да печели точки в Европа. Спекулации винаги има без значение дали един треньор е временен или постоянен. Всичко зависи от резултатите“, допълни той

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.