Солети срещу рисунка и още изненади в разградската болница

От 1 септември Многопрофилната болница за активно лечение „Св.Иван Рилски“ в Разград започва да събира рисунките, които децата на възрат от 5 до 15 години сътвориха през лятото на теми: „Какъв да стана аз? Лекар – викнахме в захлас!“ или „Четката и моливите хвани, красивата природа на Разград нарисувай ти!“.

От ръководството на здравното заведение припомнят, че рисунките трябва да са във формат А4, а техниката на рисуване е избор на малките творци.

Детските произведения на изкуството ще се събират на „Регистратура” в лечебното заведение до 10 септември, като при представянето си малчуганите ще получат по пакетче солети „Хрус-хрус” да се подсилят. Участниците от страната трябва да изпратят творбите си по пощата на адрес: 7200, Разград, МБАЛ “Св.Иван Рилски”, ул. “Коста Петров” 2, за конкурса за детска рисунка.

Всички участващи творби ще бъдат публикувани на интернет страницата на болницата, а най-вдъхновяващите, за които ще се произнесе петчленно жури, ще бъдат подредени в болничните стаи на отделенията в МБАЛ.

Победителите от конкурса, чиято цел е да провокира подрастващите да разгърнат въображението и творческия си потенциал през лятото, ще бъдат обявени до 18 септември 2020 г.

Сайтът e-Razgrad.bg е медиен партньор на конкурса.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.