Снимки от Великобритания, Бургас и Сандански вече пристигнаха за конкурса „Моето различно, щуро лято“

Снимки от различни краища на страната, а вече и от чужбина, пристигат за участие във второто издание на конкурса „Моето различно, щуро лято“.

Той се организира от Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към Община Разград. Това съобщиха от пресцентъра на местната администрация

Общият награден фонд на фотоконкурса е 1000 лева. Творческата надпревара се провежда в две категории – фотографии и фоторазказ между 3 и 5 снимки, като е допустимо участие и в двата раздела.

Фотоконкурсът е за три възрастови групи: 7-10 г.; 11-14 г. и 15-18 г. Сред изискванията към снимките са: максимална резолюция на фотографиите, ясни послания, позволена е обработка на яркост и контраст, не се допускат колажи, графики и ретуширане, както и дати и надписи по снимките.

Крайният срок наближава – снимки се приемат до 10 септември на електронна поща: okbppmn_proekti@abv.bg. Творбите трябва да се придружени със следната информация: трите имена на участника, училище, клас, име на творбата, телефон за обратна връзка.

За справки и подробности малките фотографи и техните родители могат да се обадят на тел. 084 661397 и 0892603026.

Сред вече получените снимки има от: Бургас, Сандански, Велико Търново, Пловдив, Шумен, Лом, от селата Катунци и Ярджиловци, изпратени са и снимки от участничка от Великобритания.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.