Седем учителки от Разград и региона с отличието „Неофит Рилски“

ДИРЕКТОРКАТА НА ОУ „В.ЛЕВСКИ“ ДИАНА ПЪРВАНОВА – СЪС „СВ. ИВАН РИЛСКИ“

Началникът на Регионалното управление на образованието Ангел Петков  връчи отличието „Неофит Рилски“ на седем учителки от Разград и региона по повод 24 май – Деня на българската просвета и култура и славянската писменост.

„Поздравявам ви за най-доброто постижение в сферата на образованието при това в година, в която, заради извънредните обстоятелства, вие работихте и в пряк контакт с родителите на вашите ученици в дистанционната форма на обучение. Това прави признанието за вашия професионализъм още по-ценен. Бъдете живи и здрави и все всеотдайни в обичта и работата с децата“, каза в приветствието си Ангел Петков.

Отличието „Неофит Рилски“ на Министерството на образованието и науката получиха Айтен Кязимова, старши учител в ОУ „И.С.Тургенев“ – Разград, Ниргюн Ахмед, старши учител в ПГХТБТ „Мария Кюри“ – Разград, Искра Ганева – старши учител в ПГПЧЕ „Екзарх Йосиф“ – Разград, Нуртен Ферзуева, старши учител в ОУ „Н.Икономов“ – Разград, Нртен Мутиш, старши учител в СУ “Хр.Ботев“ – Кубрат, Галя Русева, старши учител“ в ОУ „Н.Й.Вапцаров“ – село Севар и Нина Цонева – старши учител в СУ „Хр.Ботев“ – Кубрат.

По предложение на Регионалното управление на образованието директорката на разградското ОУ „В.Левски“ Диана Първанова е отличена с наградата „Св. Иван Рилски“ за принос в българското образование и проявена креативност в организирането на обучението от разстояние в условията на извънредното положение в страната.

Вече 24 години Министерството на образованието и науката вече 24 години отличията на учители и директори на образователни институции за  цялостна дългогодишна и високопрофесионална трудова дейност в системата на предучилищното и училищното образование.

/e-Razgrad/

Hits: 0

One Reply to “Седем учителки от Разград и региона с отличието „Неофит Рилски“”

  1. НАПЪЛНО ЗАСЛУЖЕНИ НАГРАДИ!
    Айтен Кязимова-Радвам се за високата оценка, за труда на един творец с голям професионализъм и неизчерпаема енергия! Здраве и нови творчески дръзновения! Поздравления за тази заслужена голяма награда и признание! Тя със сигурност няма да е последна – най-хубавото, убедена съм, тепърва Ви предстои!

    Нуртен Ферзуева-БРАВО!!!!ЧЕСТИТО ОТЛИЧИЕ !!!!ЖЕЛАЯ МНОГО ПРОФЕСИОНАЛНИ УСПЕХИ И БЕЗБРОЙ БЛАГОДАРНИ ДЕТСКИ ОЧИ!!!

    Ниргюн Ахмед- Честита заслужена награда! Неуморна, раздаваща се и виртуоз в работата си – това сте Вие!Продължавайте с успехите!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.