Седем медала за разградските колоездачи

7 медала, от който 4 златни, завоюваха състезателите на СКК „Спринт“ – Разград на проведения на 30-31 юли Държавен личен отборен шампионат на писта за юноши младша възраст в Пазарджик. Това беше най успешното състезание за клуба тази година, сподели треньорът Мирослав Минчев.

14-годишният талант Георги Радославов спечели сам общо четири медала: стана шампион в дисциплините издръжливост по точки 15 км;  в дисциплината скрач /7 км/ и в дисциплината омниум, която е сбор от всички дисциплини. Георги спечели и един сребърен медал на 2 км индивидуално преследване.

А заедно с Искрен Василев и Стойчо Веселинов той грабна бронзов медал в дисциплина отборно преследване на 3 км и бронз в крайно отборно класиране.

Паралелно с държавния шампионат се проведе и надпреварата за Купа Пазарджик „Благой Анчев “ която сърцатият разградчанин /най-добрият в страната в своята възраст/ също спечели. .

Така равносметката за спечелените от разградските състезатели медали от двете състезания е: 4 златни, 1 сребърен и 2 бронзови.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.