Свидетелство за Народно признание за кмета Денчо Бояджиев от национален фестивал

Специално Свидетелство за Народно признание за кмета на Община Разград Денчо Бояджиев връчи председателят на сдружението “Поощряване и подпомагане на детски таланти “Вега”

Ирена Анастасова по време на Х Национален фестивал „Като звездите” за деца в неравностойно положение, който се проведе в град Брезово, област Пловдив.  Това съобщиха от пресцентъра на Община Разград.

Свидетелството бе получено от главен експерт в отдел „Култура, религиозни дейности и младежки дейности” в Община Разград Алтан Хашимова, която придружаваше децата от община Разград за участието им в творческата изява. Свидетелството се връчва „за ползотворното сътрудничество в името и доброто на децата и Родината ни”.

Официални гости на фестивала бяха председателят на Народното събрание Цвета Караянчева и заместник-министърът на социалната политика Султанка Петрова.

Националният фестивал бе открит с песен, изпълнена от 18-годишния Али Буковски от разградското село Осенец. Във фестивала участваха деца от различни възрасти и краища на страната – ДТФ “Пулс”- Разград, Център за настаняване от семеен тип Карнобат, деца в неравностойно положение от с. Зелениково, деца от Пловдив и Велико Търново.

Фестивалът се провежда всяка година в различно населено място, догодина ще е в Разград.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.