Светослав Неделчев остава директор на „Ученическо столово хранене и почивно дело“

Светослав Неделчев спечели конкурса за директор на ОП “Ученическо столово хранене и почивно дело“ и от днес, 28 март, е титуляр на този пост, съобщиха от пресцентъра на местната администрация.

Светослав Неделчев е завършил Математическа гимназия „Акад. Н.Обрешков“, има магистърска степен по история от ВТУ “Кирил и Методий“-Велико Търново, доктор на философските науки от Академия за обществени науки в Москва, мениджър по финансов мениджмънт на туризма от Стопанска академия „Д.Ценов“ – Свищов и магистър по маркетинг от Великотърновския университет „Св.св. Кирил и Методий“.

Работил е в различни обществени организации в Разград, Сеново, Цар Калоян и Ветово, както и като преподавател по история и философия в Хуманитарна гимназия „Акад. Ан.Явашов“; главен редактор в ТВ “Глобо-Разград“; началник отдел „Маркетинг и реклама“ в „Орел-Разград“; преподавател по история и философия в ПГИ “Робер Шуман“. Светослав Неделчев е работил в ОП “Ученическо столово хранене и почивно дело“ общо 18 години, от 2000 до 2002 г. – като председател на Съвета на директорите на „Столово хранене“ ЕАД, от 2002 до 2016 г. е директор на ОП “Ученическо столово хранене и почивно дело“, а от 2020 г. до провеждането на конкурса изпълнява тази длъжност.

/e-Razgrad/

Hits: 0

2 Replies to “Светослав Неделчев остава директор на „Ученическо столово хранене и почивно дело“”

  1. На 61 навършени години е. Работата на директора на ОП “Ученическо столово хранене и почивно дело” през последните 10 години никак не е лека. Принципът е “пари нема…действайте”!

  2. Сори, ама този човек не е завършил МГ.
    Като гледам е поне на 70 г, толкова ли няма по-млади партийни кадри за издигане.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.