Само за денонощие засякоха 182 превишавания на скоростта в Разградско

Продължава мащабната акция на „Пътна полиция“, разпоредена в събота от главния секретар на МВР, припомнят от пресцентъра на полицията в Разград.

До 8.00 часа на 17 декември на територията на ОД на МВР са констатирани 519 нарушения на скоростните режими. 40 екипа полицейски служители са взели участие в нея. Общо са съставени 40 акта и 141 фиша от органите на реда.

872 нарушения на Закона за движение по пътищата са установени общо  в периода от 9 до 15 декември 2019 г. През посочената седмица eкипите на „Пътна полиция“ при ОД на МВР-Разград са съставили 409 фиша и 100 акта. Два от актовете са на неправоспособни водачи.

Установени са шестима водачи, седнали зад волана след употреба на алкохол, като при пет от тях концентрацията е била над 1,2 промила.

Регистрациите на седем моторни превозни средства са прекратени – две от тях заради неправоспособност на водачите, четири заради употреба на алкохол и едно за употреба на наркотични вещества от страна на водача.

През седмицата са регистрирани пет пътно-транспортни произшествия с девет ранени, сочи още статистиката на „Пътна полиция“.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.