Румен РАДЕВ и Илияна ЙОТОВА: Ще продължим да работим за справедлива, солидарна и модерна България, за нашите деца и родители

Уважаеми жители на Лудогорието,

Предстоят ни още битки. За независими институции – Президент, Народно събрание и Министерски съвет. За реформа на съдебната система. Битка срещу олигархичния модел, който задушава Родината. Промяната е в ход. Мафиотизираната система не може да устои на народната воля.

През изминалия мандат отстояхме принципите си, въпреки натиска на режима. Устояхме с вашата подкрепа. Днес този режим е в миналото, но реформата на разградената държавност изисква голямо, национално усилие.

Целите ни през следващия мандат остават същите:

Да укрепим институциите и върховенството на правото. За да може всеки българин да се чувства защитен, всеки гражданин да разчита на администрацията, децата да се образоват и да разгръщат таланта си в своята страна, а болните да получават достойна грижа;

Да изкореняваме задушаващия корупционен модел;

Да бъдем коректив на другите власти, както повелява Конституцията;

Да отстояваме интересите и достойнството на България в Европа и света;

Да защитаваме свобода на словото и медиите, които са имунната система на демокрацията;

Да сложим край на репресиите срещу инакомислието и правото на протест, срещу свободната журналистика, да сложим край на развращаващата симбиоза между власт и медии.

Данните от Националното преброяване извадиха наяве размерите на демографската криза. Тя е резултат от всички социални проблеми. Несигурността, бедността и несправедливостта прокудиха стотици хиляди млади българи зад граница.

Ще продължим да работим за справедлива, солидарна и модерна България, за нашите деца и родители. Това е пътят към бъдещето на Родината! Вие го заявихте на площадите. Надеждата ви намери израз в урните. Вашият кураж и решимост са по-силни от всички пречки по пътя.

ТОВА Е И НАШИЯТ ПЪТ! С ВАС СМЕ!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.