Рок динозаврите от група „Астра“ и приятели ни канят на концерт за 40-годишнината на бандата

ВСИЧКИ ТЕ ЩЕ ЗАБИЯТ НА ОТКРИТА СЦЕНА В ПРОСТРАНСТВОТО ПРЕД КОМПЛЕКС „ЛЕС“ ИДНАТА СЪБОТА ВЕЧЕР

Рок динозаврите от легендарната разградска рок група „Астра“ и техни приятели канят старо и младо от Разград, Лудогорието, страната и чужбина на концерт на открито идната събота вечер /25 юни/. Поводът – 40-годишнината от създаването на бандата.

На сцената в пространството през комплекс „Лес“ в парка ще бъдат ентусиастите от времето на най-развития социализъм у нас и създатели на групата: Пламен Енчев /бас и вокал/, Евгени Якимов /соло китара/, Ферух Джумалиев / китара и вокал/ и приятелите им Илко Костов /ударни/, Илко Илиев /китара и вокал/, Адриан Маджаров /клавишни/, Илиян Сотиров /вокал/, Митко Героев /вокал/, Диляра Назиф /вокал/. Специален гост на шоуто е Любо Дюлгеров /вокал/.

„Идеята ни е отколешна, но по ред причини все не можехме да я реализираме. Сега това ще се случи – още повече, че тази година се навършват 40 години от създаването на бандата. Искаме да зарадваме нашите почитатели и да отдадем почит на тези, които вече не са между нас“, разказва Пламен Енчев.

По негови спомени, във времето на съществуването си от 1982-ра до 1990 година, групата е имала над 300 самостоятелни концерта и участия във фестивали и мюзикъли. Откриване на жътва и разни вечеринки не се броят.

В програмата на концерта са включени авторски песни и аранжименти на „Астра“, както и кавъри на „Щурците“, „Фанданго“, „Дийп Пърпъл“, Бон Джови, Ей Си/Ди Си, „Сантана“…

Останалото – останалото идната събота по залез слънце пред комплекс Лес“ в парка в Разград.

/e-Razgrad/

Hits: 50

One Reply to “Рок динозаврите от група „Астра“ и приятели ни канят на концерт за 40-годишнината на бандата”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.