РИК обяви графика за пробно гласуване

Районната избирателна комисия публикува графика за пробно предварително гласуване по населените места в почти цялата Разградска област.

Списъка  /без Кубратска община/ може са видите ТУК.

Междувременно от пресцентъра на Община Кубрат разпространиха съобщение, че машината за пробно гласуване в Кубрат ще бъде поставена на площад „Възраждане“ пред читалището в общинския център на 5 ноември /петък/ от 09.00 до 12.00 часа.

Пробно гласуване с машина ще могат да направят в същия ден и жителите на село Задруга от 13.00 до 14.30 часа пред кметството, както и жителите на село Бисерци пред читалище „Стефан Караджа“ от 15.00 до 17.00 часа.

На 6 ноември /събота/ пробно ще могат да гласуват и жителите на селата Мъдрево, Севар и Беловец. Жителите на Мъдрево ще могат да упражнят пробно правото си на вот с машина от 09.00 до 11.30 часа пред читалището, а избирателите в Севар ще могат да гласуват пробно пред местното Кметство от 12.00 до 14.30 часа. В най-голямото село на общината – Беловец, жителите там ще могат да гласуват пробно от 15.00 до 17.00 часа пред сградата на местното Кметство.

За останалите населени места в общината ще бъде оповестен допълнителен график за демонстративно машинно гласуване за 9 /вторник/ и 10 ноември /сряда/ 2021 година.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.