Разградският музей участва в Международното туристическо изложение „Ваканция & СПА“

Регионален исторически музей – Разград участва в 38-то Международно туристическо изложение Ваканция & СПА – нови посоки и стари приятели.

Двудневният форум в Интер Експо Център София с надслов “Да се върнем към нормалното!” е под егидата на Министерството на туризма.

„За нас е изключително важно, че след прекъсване заради пандемията, тази година събитието е присъствено. Това ни дава възможност да рекламираме нашите обекти, както и столицата на Лудогорието като туристическа дестинация“, каза Таня Тодорова – директор на РИМ – Разград.

С рекламни материали и модерни аудиовизуални средства музеят представя древния Абритус, къщите музеи и предлаганите тук туристически продукти. Не са пропуснати и битът и традициите на капанците.

Специално място на щанда имат и събития от културния календар на Община Разград: „Белите нощи на Разград“ – фестивал на материалното и нематериалното културно наследство и уникалните Панаир на киселото мляко и Фестивал на народните традиции и художествените занаяти.

Сто и десет изложители от България, Гърция, Великобритания, Индия, Испания, Ирак, Монголия, Финландия и други страни представят своя потенциал и атрактивни предложения на “Ваканция и СПА Експо”. Изложението е едно най-мащабните туристически събития на Балканите, което поставя във фокуса на вниманието важното стратегическо направление в развитието на страната ни като туристическа дестинация.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.