Разградските професионални боксьори нямат загубен мач от началото на годината

Професионалните ни боксьори нямат загубен от началото на годината мач, каза за е-Razgrad.bg Йордан Николов, мениджър на професионалистите от клуб „Олимпия“ и собственик на „Boxing Pro“ – фирмата, която представлява всички спортисти в профи бокса. Професионалсти в разградския клуб „Олимпия“ има от две и половина години.

Йордан Николов
Йордан Николов

„С най-добри резултати в последната година е Благовест Неделчев. Той е едва 19-годишен и тепърва ще се развива. Но вече има четири победи – и четирите с нокаут! При това последната – през април – бе срещу боксьор с 14 професионални мача и 14 победи.15-та му среща приключи още в първия рунд с технически нокаут за Боби. А за нашия състезател това бе четвърто излизане на професионалния ринг“, разказва за таланта Йордан Николов.

Другият много перспективен професионален състезател в лека категория в „Олимпия“ е грък – Парис Ставропулос. В актива си има пет победи.

В тази компания е и небезвестният Станислав Ненков в полусредна категория. Той е с повече от 40 мача и най-вероятно ще е бъдещата звезда в категорията си до 67 кг.

Подаръци от Boxing Pro за момчетата от "Олимпия"
Подаръци от Boxing Pro за момчетата от “Олимпия”

Общо активните състезатели в клуба са четирима. Очаква се още едно момче с гръцки паспорт да се присъедини към професионалистите в „Олимпия“.  В момента се работи за изграждането им – чисто физически. „Нещо, с което треньорите баща и син Стефан Петров и Петър Петров се справят блестящо“, категоричен е мениджърът.

/e-Razgrad/

На заглавната снимка: Парис Ставропулос и Благовест Неделчев

Hits: 1

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.