Разградските прокурори: Стига най-различни политици и олигарси са се бъркали в работата ни!

Вчера беше извършено нещо много жестоко и крайно. Това не е наш мълчалив протест, а начин категорично да кажем: „Стига! Стига най-различни политици и олигарси са се бъркали в работата на прокуратурата!“.

Тук сме, пред сградата, не в подкрепа на главния прокурор, а на колегата Иван Гешев, защото във всеки един момент всеки един от нас може да бъде на неговото място“, обяви пред журналисти окръжният прокурор на Разград Тихомир Тодоров, влязъл в ролята на говорител на колегите си и служителите в Окръжната и Районната прокуратура, които днес публично заявиха подкрепата си за обвинител  № 1 в държавата, срещу когото вчера беше извършен опит за покушение.

„Очевидно Иван Гешев пречи на някого, очевидно е ядосал някого много и след като все още те не могат да намерят механизъм, чрез който да сменят или подменят личността Иван Гешев, са предприели сталинската тактика – Няма човек, няма проблем. Проблемът обаче пред тези, които не уважават закона, ще стои, въпреки опитите да ни върнат в началото на 90-те години на миналия век“, категоричен бе окръжният прокурор Тихомир Тодоров.

Коментарите на някои политици за „фойерверките“ вчера Тихомир Тодоров нарече „лаици в тази област, които даже и в казарма не са ходили“ и подкрепи тезата си с факта, че местопрестъплението е посетено и от израелски специалисти, според които взривното устройство е било „изключително кадърно – с насочена взривна вълна и осколки. А не кьорфишек“.

/e-Razgrad/

Hits: 46

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.