Разградските вълци домакинстват на баскетболно състезание за момчета до 12 години

Разградските вълци домакинствата на състезание баскетболно състезание за момчета до 12 години – предварителен етап на Зоналното първенство за подрастващи, зона Добруджа, съобщават от клуба.

Талантите от „Вълци-Разград“ ще имат възможност да посрещат най-добрите отбори в региона: „Дунав – Русе 2016”, „Светкавица“ – Търговище, Шумен и „Черно море – Тича 1” – Варна.

При спазване на стриктни мерки и ограничения, в залата ще бъдат допуснати до 100 зрители, за да се осигури нужната дистанция, затова всички родители и приятели, които искат да подкрепят децата, могат да заповядат в зала „Лудогорец“. Турнирът стартира в 9:00 ч. с мач на домакините срещу отбора на „Дунав – Русе 2016“.

Това ще бъде първото от две домакинства, които „Вълци-Разград“ успяха да привлекат в Разград, за да могат децата да играят пред домашна публика и да покажат уменията, върху които работят сериозно месеци наред. На 11.11 отново в зала „Лудогорец“ е планирано и състезание за момичетата на възраст до 12 години.

Участията на СКБ „Вълци-Разград“ в държавните първенства се реализира изключително с подкрепата на „Амета“ с тяхната марка „Лудогорско пиле“, които неизменно подкрепят начинанията на клуба и сформирането на нови отбори.

 

Програма на турнира:

09:00 ч.  „Вълци-Разград“ – „Дунав – Русе 2016”

10:45 ч.  „Черно море Тича 1” Варна – „Светкавица” Търговище

12:30 ч.  „Вълци-Разград“ – „Шумен”

14:15 ч.  „Дунав – Русе 2016” – „Светкавица” – Търговище

16.00 ч.  „Шумен” –  „Черно море Тича 1” – Варна

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.