Просветното министерство включи в годишната си програма проект на Община Разград за ремонт на физкултурния салон на ОУ „В.Левски“

Проектно предложение на Община Разград е одобрено за финансиране от Министерството на образованието и науката и е включено в програмата за поддържане, ремонт, реконструкция, цялостно обновяване или създаване на нови спортни обекти и/или спортни съоръжения в държавните и общинските училища за 2022 г. Това съобщават от пресслужбата на местната администрация.

Проектът „Цялостен ремонт на физкултурен салон на ОУ „Васил Левски“-Разград“ е сред 16-те одобрени проекти по модула за ремонт на съществуващи физкултурни салони.

Предвидено е във физкултурния салон на училището да бъдат изпълнени дейности за енергийна ефективност, ремонт на покрив и вътрешен ремонт – подмяна на спортна настилка, подмяна на ОВК, ВиК и/или електроинсталациите, боядисване, ремонт на съблекалните.

Стойността е 99 998.40 лв., а ремонтираният физкултурен салон ще се използва от повече от 700 деца /към момента на подаване на проектното предложение в училището са се обучавали 701 ученици/.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.