При момичетата в глутницата на Вълците – две победи и загуба

В деня на Разград момичетата до 13 години от баскетболния „Вълци-Разград“ зарадваха публиката в зала Абритус с две категорични победи в първия кръг на държавното първенството: срещу „Дунав Русе 2016“ с 68:19 точки и – срещу „Светкавица“ – Търговище с 55:28 точки.

Така възпитаничките на треньора Пенко Вълчев оглавиха Елитна група „Изток“ с актив 123:47 т., следвани от варненки с 132:77 т., които също не допуснаха загуба, и съставите на Русе, Търговище и Силистра.

На следващия ден отново в зала „Абритус“ отборът на девойки до 16 години посрещнаха „Черноморец 2014“. Срещата от осмия кръг на Елитна група „Изток“ завърши със загуба завърши за кадетките на „Вълци Разград“ – 42:54.

В следващия кръг разградчанки гостуват на „Берое“ в Стара Загора. Мачът е в неделя, 12 февруари. Неизиграна засега остава срещата им от петия кръг на първенството срещу „Дунав Русе 2016“, заради което двата отбора са с мач по-малко от останалите в групата.

От клуба благодарят на „Амета“ с тяхната марка „Лудогорско пиле“, които подкрепят идеята децата в Разград да спортуват и да се развиват.

/e-Razgrad/

Hits: 17

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.