Празнични наричания в общинската и областната администрация

Със стихчета за вълшебна Коледа и успешна Нова година и изработени от тях картички за празниците, ученици от ОУ „Елин Пелин“ – Стражец отправиха своите послания към ръководството и служителите в Община Разград и Областна администрация – Разград.

Заместник-кметовете Милена Орешкова, Добрин Добрев и Мирослав Грънчаров, както и секретарят на Общината Нели Добрева посрещнаха децата, които носеха и картичка за кмета Денчо Бояджиев, който има служебен ангажимент извън града.

Гостенчетата разказаха за своето училище, споделиха, че имат нужда от повече компютри в класните стаи, необходимо е и подобряване на условията в училищната сграда. Ресорният заместник-кмет в сферата на образованието Милена Орешкова представи възможностите тези подобрения да се случат с делегирания бюджет и с финансиране по програми и проекти.

Чрез зам.-областния управител Нурие Црънгалова децата предадоха и картичките си за областния управител Гюнай Хюсмен.

И както повелява традицията, добри гости да се изпращат с добра дума и дарове и на двете места момичетата и момчетата получиха подаръци, лакомства и пожелания за весели празници и за много подаръци под коледната елха.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.