Празник в Дружеството на инвалидите за Международния ден на хората с увреждания

Зам.-кметът Хабибе Расим бе гост на тържеството на Дружеството на инвалидите в Разград за 3 декември – Международния ден на хората с увреждания – и от името на ръководството на местната управа поздрави членовете на дружеството не само с този празник, а и с Никулден и настъпващите коледни празници. Това съобщиха он пресслужбата на местната администрация.

Хабибе Расим пожела на всички тях здраве, силен дух и кураж за справяне с трудните моменти в нелеката им съдба. Увери ги, че имат подкрепата на местната управа при решаване на проблеми, свързани с подобряване на качеството им на живот.

Зам.-кметът подари коледна звезда на общинския председател на Дружеството Иванка Петкова с пожелание за светли празници и сплотеност в общността в навечерието на Коледните и Новогодишни празници.

Част от почерпката за празничния ден бе осигурена от Община Разград, а анонимен дарител се включи с подарък порция риба за Никулден за всеки. Имаше и програма от гостуваща певица и музикант.

Ръководството на Дружеството бе осигурило специални подаръци за четимата присъстващи именици, както и за скорошния юбиляр – олимпийския шампион Хасан Исаев, който също е член на Дружеството заедно с още над 200 човека.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.